De specialist in aandrijftechniek

Over KTN

Ketting Techniek Nederland is de specialist in de aandrijftechniek.  Wij adviseren en leveren transportkettingen, precisie rollenkettingen, kettingwielen, tandriemen, tandriempulleys, tandwielen en tandheugels. U bent als klant verzekerd van een optimale en betrouwbare levering. Maar onze service houdt  natuurlijk niet op bij de aflevering van onze producten. Wij zorgen altijd voor een gedegen nazorg.

Met deze website bieden wij ondersteuning middels technische productdata en geven wij u inzicht in de vele mogelijkheden betreffende aandrijftechniek. Onder het menu “producten” vindt u een groot deel van onze producten met de daarbij horende tekeningen en technische informatie. Hiernaast vindt u ook diverse voorbeelden van speciale producten, ontworpen naar de wensen van de klant.

Visie

Klanten staan centraal bij alles wat we doen

Onze klanten kunnen rekenen op producten en advies van topkwaliteit, tegen een zo gunstig mogelijke prijs en geleverd met een uitstekende service. We zorgen voor hoogwaardig opgeleid personeel waardoor de expertise en nieuwe ontwikkelingen binnen de mechanische aandrijftechniek in de toekomst gewaarborgd blijft.

Onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen van KTN uit zich in het actief meedenken en engineren voor de klant op basis van een toepassingsgerichte benadering. Het grote voordeel is dat KTN merkonafhankelijk is met toegang tot diverse grote Europese en Japanse kettingfabrieken. Daarnaast beschikt KTN over diverse assemblage mogelijkheden. Hierdoor is KTN zeer flexibel met betrekking tot speciale uitvoeringen en kleine series.