Klem- en spanplaten

Klem- en spanplaten

Voor alle types tandriemen beschikt KTN over klem- en spanplaten. Klemplaten en spanplaten worden toegepast bij eindige tandriemen om de uiteinden van de riem op een machine of ander voorwerp te bevestigen.

Standaard tandriem klemplaten

Wij leveren klemplaten met en zonder gaten(patroon). De groottes zijn dan T5, T10, T20, AT5, AT10 en AT20. Daarnaast leveren wij ook HTD klemplaten met gatenpatronen in de groottes HTD 3M, HTD 5M, HTD 8M, HTD 14M en XL, L en H klemplaten met gatenpatroon.

Standaard tandriem spanplaten

Wij leveren ook spanplaten met/zonder gaten en indien gewenst ook met sleufgaten. Hieronder de verschillende types spanplaten:

  • Type 1 - Spanplaat zonder gaten - T5,T10,T20,AT5,AT10,AT20
  • Type 2 - Spanplaat met sleufgat(en) - T5,T10,T20,AT5,AT10,AT20
  • Type 3 - Spanplaat met gaten - T5,T10,AT5,AT10
  • Type 4 - Spanplaat met sleufgat(en) - T20,AT20
  • Type 5 - Spanplaat met sleufgat(en) - T20,AT20

Voor de technische details en verschillen tussen de types verwijzen wij graag naar onze Technische documentatie.

Speciale klemplaten of spanplaten

Naast de standaard klemplaten hebben wij ook de kennis in huis om klantspecifieke klemplaten te leveren. Deze klantspecifieke klemplaten kunnen bestaan uit:

  • Standaard klemplaten met aangebrachte bewerkingen
  • Diverse materialen, zoals; aluminium, staal en kunststof. Raadpleeg de databladen voor de maatvoering of neem contact op met een van de technici binnen KTN.

Aanverwante producten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over klemplaten, spanplaten, een van onze andere producten of een combinatie hiervan? Neem dan contact met ons op. Er staat een professioneel team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van een geschikte oplossing.